קונספט עיצובי לבית הכנסת
קו אחיד בעיצוב
אחד הדברים החשובים בעת רכישת ריהוט לבית הכנסת, הוא ההקפדה שלא להתפזר בעיצוב.
כשמרהטים את בית הכנסת, חשוב להקפיד על קו עיצוב אחיד לכל פריטי הריהוט שבבית הכנסת; כך תתקבל תוצאה מרשימה יותר.
הדרך הקלה לקבלת תוצאה אחידה בעיצוב הריהוט לבית הכנסת שלכם, היא לבחור בעסק המתמחה לא רק בייצור הרהיטים, אלא גם בעיצוב פריטי הריהוט. עסק מקצועי את עבודת עיצוב הריהוט לבית הכנסת, יקפיד בהחלט על שמירת קונספט עיצובי אחיד בכל פריטי הריהוט שתזמינו.
רוב הלקוחות מעוניינים בריהוט בעל חזות מפוארת, ובשורה האחרונה – למראה מפואר ויוקרתי ניתן להגיע רק באמצעות עיצוב נכון.
ב’מהגוני’ מבינים היטב שחלק עיקרי ובלתי נפרד מתהליך הייצור, הוא ההקפדה על עיצוב מקצועי, חדשני ומותאם לדרישות הלקוח עד לפרטים הקטנים ביותר.
באמצעות עיצוב נכון, החזון שלכם ‘לפאר את בית השם’, יתממש במלואו באמצעות פריטי הריהוט שתרכשו!
איך מעצבים?
ובכן, לאחר תהליך איפיון יסודי, יש להשלים את עיצובו של הרהיט המרכזי ביותר בבית הכנסת, הלא הוא “ארון הקודש”.
לאחר שעיצוב ארון הקודש הושלם, קחו את קווי העיצוב הכלליים שלו וכן מספר מרכיבים עיצוביים ששילבתם בו – והמשיכו איתם הלאה לעיצוב ה’תיבה’ או ה’בימה’. הקפידו על סגנון עיצוב דומה, והטמיעו בעיצוב התיבה חלק מרכיבי העיצוב של ארון הקודש.
למשל:
אם בצידי ארון הקודש נקבעו עמודים, תוכלו גם בצידי התיבה לקבוע זוג עמודים דומים בפורמט מוקטן. דוגמה נוספת: אם לארון הקודש בחרתם בסוג מסויים של גילופים, העתיקו גם אותו לאיזורים המתאימים בתיבה.
ריהוט עם רעיון
האחידות בין פריטי הריהוט השונים אינה מסתכמת רק בבחירת רכיבי עיצוב דומים, אלא גם בבחירת קונספט (עיצוב) אחיד שיעבור בין כלל הרהיטים שלכם.
עבור אחד מלקוחותינו בחרנו בקונספט של “שירה” [בהשראת הפסוק ‘אשירה להשם בחיי…’], וכך נולד לו קונספט עיצובי לבית הכנסת הבא:
במרומי ארון הקודש התנוסס הכיתוב המפורסם “אשירה לה’ בחיי אזמרה לאלוקי בעודי”.
צורתו הכללית של הארון עצמו דמתה לזו של נבל עתיק, ובשני צידיו גולפו כלי נגינה שונים. ובנוסף, בעיצוב התיבה נבחרו קווים מעוגלים, כאשר צורתה הסופית הזכירה במידת מה את צורתו של ההיכל. בחזיתות-הצד של כיסאות הישיבה, הופיעו לסירוגין צורות נבל וכינור, וכן בעמודי ספריית הקודש הוטמעו גילופים בסגנון דומה.
והתוצאה:
מקום מעורר השראה, בעל מראה חדשני ויוקרתי כאחד!
חישבו ככל העולה על דעתכם לגבי עיצוב בית הכנסת שלכם, ולבסוף פנו ל’מהגוני’ להגשמת החלום שלכם.